פרסום ראשון: תלונה שנייה הוגשה אתמול (רביעי) למשטרה נגד גל אוחובסקי, בחשד שביצע עבירות מין. בחדשות הערב בכאן 11 פורסם כי המתלונן הוא מטפל שטוען כי אוחובסקי ביצע בו מעשים מגונים בזמן טיפולים שהעניק לו בשנה האחרונה.
פרסום ראשון | תלונה שנייה הוגשה נגד גל אוחבוסקי. התלונה הוגשה בידי מטפל הוליסטי, שטוען כי אוחובסקי ביצע בו מעשים מגונים במהלך הטיפולים שהעניק לו. בעקבות חיפוש בטלפון הנייד של אוחובסקי, המשטרה הגיעה לנפגע נוסף לכאורה, שהסכים להתלונן כשישוב מחו"ל@daniel_elazar #חדשותהערב pic.twitter.com/DPIj9Q3bQZ
— כאן חדשות (@kann_news) December 29, 2021
המתלונן, צעיר בשנות ה-20 לחייו, העיד במשטרה במשך כחמש שעות וסיפק למשטרה ראיות שתומכות בדבריו מלבד עדותו. המתלונן סיפר בעדותו, שנמשכה כחמש שעות, כי אוחובסקי ניצל את העובדה שנקלע לקשיים כלכליים בשנת הקורונה האחרונה וביצע בו מעשים בתמורה לתשלום. השניים נפגשו כעשר פעמים בשנה האחרונה.
החוקרים הם שהגיעו למתלונן לאחר חיפוש בטלפון הנייד של אוחובסקי. עוד פורסם בחדשות הערב כי אדם נוסף, ששוהה כעת בחו"ל, הביע נכונות להתלונן נגד אוחובסקי כשישוב לישראל. במשטרה ממתינים לתלונתו ורק לאחריה יעבירו את תיק החקירה של אוחובסקי לבחינת הפרקליטות שיצטרכו להחליט אם יש במעשיו חצייה של הרף הפלילי. אוחובסקי עצמו נחקר במשטרה בתחילת החודש.
צפו בתחקיר של מיכל רבינוביץ' על אוחובסקי
העדויות החמורות נגד נשיא ארגון איגי לשעבר, שנחשפו בכאן חדשות, מטלטלות את קהילת הלהט"ב. בתחילת חודש נובמבר המשטרה פתחה בחקירה פלילית בעניין איש התקשורת. החקירה הגיעה לאחר התחקיר של מיכל רבינוביץ' בחדשות הערב בכאן 11 ובו עדויות של שני גברים שטענו שאוחובסקי כפה את עצמו עליהם.
במרכז התחקיר עומדת עדותו של א', שהותקף לטענתו על ידי אוחובסקי לפני כשנה וחצי. השניים קבעו להיפגש למפגש מיני עם גבולות ברורים שהופרו מייד. "זה קרה מהרגע הראשון", העיד א', "כמה דקות, הופעל איזה כפתור והוא לא תיקשר כמו בן אדם, הוא תיקשר כמו חיה. יותר מחמש פעמים הוא ניסה להפוך אותי בכוח, להחדיר לי אצבעות, לגעת, להגיע בכל דרך אפשרית לאזור הזה".
לפצח את תחקיר אוחובסקי | עוד יום