החשד לרצח התינוק באזור אשקלון: מעצרה של האם החשודה ברצח הוארך הערב (חמישי) בחמישה ימים נוספים, לאחר שבדיון התברר שהאם על פי החשד ידעה על מעשיו של האב, אך לא עצרה אותם. השופטת בדיון: "היא בהכחשה". מעצרו של האב הוארך בשמונה ימים. התינוק יובא מחר למנוחות, והמשטרה נערכת לאפשר להורים להשתתף בהלווייה.
במהלך הדיון האם גוננה על בעלה: "אני מכירה את בעלי שלוש שנים. הוא לא עשה את זה לתינוק". מהחקירה עולה: האב הוא זה שתקף את הפעוט, האם ידעה ולא עשתה דבר.
נציגת המשטרה חשפה בדיון כי "האם הייתה עדה לפגיעה בפעוט בדרך של טלטול והטחתו על הספה מצד האב". עוד היא הוסיפה כי מחומר החקירה עולה שמדובר בתינוק שהתעללו בו לאורך זמן.
במשטרה תיארו בדיון כי נערך עימות סוער בין ההורים: "בעימות האם סיפרה כי היה אירוע אחד שהוא הקפיץ אותו על היד וזה נראה לה חריג. היא צעקה עליו : 'מה אתה עושה?'".
נציגת המשטרה הציגה תמונות מיום לפני שהתינוק פונה לבית החולים. "יום לפני התינוק נראה נינוח וחייכן", אמרה. בסיכום הדיון אמרה השופטת: "התמונה היום ברורה יותר – ומסבכת את החשוד יותר מאשר את האם".
סעיף החשד נגד ההורים, שתינוקם בן הארבעה חודשים מת שלשום, הוחמר היום (חמישי) לרצח. ההורים הסכימו לנתיחת גופתו של התינוק במכון לרפואה משפטית.
עורכי הדין של ההורים אסתר בר ציון ושרון וקנין מסרו מוקדם יותר כי ההורים "מבקשים בעצמם את הנתיחה כדי לדעת מה קרה לתינוק. האבא אומר שמעולם לא היכה אותו, ולא שבר חלקים בגופו". עוד הוסיפו הסנגורים כי "מדובר בזוג צעיר, באב צעיר ואוהב. ניתן למומחים לעשות את עבודתם".
ביום שני קבעו הרופאים בבית החולים ברזילי באשקלון מוות מוחי של התינוק ויום לאחר מכן הוא נפטר. הוריו של התינוק סירבו לנתקו מהמכשירים לאחר ההכרזה על המוות המוחי. בעקבות מותו סעיפי החשדות נגד ההורים הוחמרו תחילה מהתעללות להמתה.