במהלך המחאה אמש (ראשון) מול מעון ראש הממשלה בירושלים, מפגינים סילקו מכיכר פריז את דוברי ראש הממשלה טופז לוק ועופר גולן שנצפו במקום. לוק היה אמור לשהות בבידוד משום שהשתתף במשלחת הישראלית לטקס החתימה בבית הלבן על ההסכמים עם איחוד האמירויות ובחריין. לדברי המפגין שצילם בסרטון, השניים "צילמו סצנה של פרובוקטורים מכחישי קורונה".
מלשכת ראש הממשלה נמסר כי כל חברי המשלחת חייבים לשהות בבידוד עד יום שני. אתמול נערכה ללוק בדיקה לאבחון קורונה, כפי שנעשתה לרבים מחברי המשלחת. הובהר להם שרק לאחר שיתברר כי איש מהמשלחת לא נדבק - הם יורשו לצאת מהבידוד.
יועץ רה"מ טופז לוק, שחייב בבידוד עד יום שני לאחר ששב עם משלחת רה"מ מוושינגטון, תועד בבלפור. מהליכוד נמסר בתגובה: "טופז לוק הגיע לבצע בדיקת קורונה בירושלים על פי ההנחיות שקיבל ממשרד הבריאות עם שובו מהמשלחת לוושינגטון, ולאחר מכן שב לביתו" @SuleimanMas1 pic.twitter.com/kobZlux2xE
— כאן חדשות (@kann_news) September 20, 2020
מהליכוד נמסר בתגובה כי "טופז לוק הגיע לבצע בדיקת קורונה בירושלים על פי ההנחיות שקיבל ממשרד הבריאות עם שובו מהמשלחת לוושינגטון, ולאחר מכן שב לביתו".