בתום ארבעה ימי חיפושים: המשטרה איתרה היום (רביעי) את גופת הרקדן איימן סאפיה סמוך לחוף עתלית. סאפיה בן ה-29 מכפר יאסיף נכנס לרחוץ בחוף נווה ים שבעתלית ביום ראשון ומאז נעלמו עקבותיו.
הגופה נמצאה חמישה קילומטרים דרומית לנווה ים, במקום המכונה "המערה הכחולה" בשמורת הבונים, כשהיא לכודה בין סלעים. מסוק של המשטרה הוא שזיהה את הגופה במים, ושוטרים במקום חילצו אותה.
סאפיה הוא אומן ידוע בחברה הערבית, רקדן ושחקן והשתתף בעשרות פסטיבלים בארץ ובעולם. בין השאר השתתף בגרסה הערבית של התוכנית "סליחה על השאלה", בפרק העוסק בקהילה הלהט"בית. באותו חוף בדיוק טבע למוות אמיר פיי גוטמן לפני כשלוש שנים.
במשטרה הזהירו כי התקופה הזאת של השנה מתאפיינת במזג אוויר משתנה ובים מתעתע ומסוכן. לכן יש לנהוג במשנה זהירות ולהצטייד בחגורות הצלה. מומלץ לכל אדם היוצא ללב ים, לשאת עמו טלפון סלולרי במארז אטום ממים ולהזעיק עזרה במקרה חירום באמצעות מוקד 100 של המשטרה. מי שיתקין את יישומון מוקד החירום, יוכל גם לשדר את מיקומו המדויק בלחיצת כפתור.