אביה של זיסי מרגליות, הילדה שנפצעה אמש מרימון הלם בשכונת מאה שערים, אמר היום (שישי) לכאן חדשות כי בתו מפחדת לראות שוטרים. לדבריו, היא סובלת מכוויה סמוך לעינה וכי ראייתה לא נפגעה. מרגליות סיפרה להוריה כי ברגע הפגיעה "הרגישה שהיא נשרפת" וכי עשן סגול-כחול אופף אותה. זיסי לא פונתה לבית חולים אלא טופלה על ידי רופא פרטי. ההורים סיפרו כי חששו לפנות את בתם לבית חולים מחשש שתידבק בקורונה.
זיסי מרגליות, שנפגעה מרימון הלם שהושלך על ידי שוטרים במאה שערים הלילה, בריאיון מביתה: "כואב לי". אביה של הילדה: "היא סיפרה שהיא הרגישה שכולה נשרפת" @SuleimanMas1 pic.twitter.com/y2ETeA1AUm
— כאן חדשות (@kann_news) 17 באפריל 2020
בעקבות פציעתה של הילדה אמש, במשטרה אמרו כי הכוח נתקל בעשרות מתפרעים שיידו אבנים, ברזלים וחפצים אחרים לעבר השוטרים תוך קללות וגידופים. גורם בכיר במשטרת ירושלים אמר לכאן חדשות כי "השוטרים היו בסכנת חיים, שמענו את הזעקות שלהם בקשר". במהלך הפרות הסדר נפצעו שלושה שוטרים, בהן שוטרת שפונתה לטיפול רפואי. המשטרה עצרה 12 חשודים בהשתתפות בהפרות הסדר וניתנה דוחות לאחרים.