"נפלתי עם הילדה בידיים": האם שהתינוקת שלה נחבלה בדרך לממ"ד משחזרת

"נפלנו יחד": האם שבתה נחבלה בדרך לממ"ד משחזרת
חל שיפור משמעותי במצבה של התינוקת, כבת שלושה שבועות, שמוגדר כעת בינוני-קל. אימה לכאן חדשות: "כשיש שלושה ילדים מה עושים? למי רצים קודם?"
מחבר אסף פוזיילוב מחבר אסף פוזיילוב
Getting your Trinity Audio player ready...
רקטה מרצועת עזה לשדרות, ישראל, עוטף עזה
צילום: צילום: חסן ג'די, פלאש 90

האם משדרות, שבתה התינוקת נחבלה אתמול (חמישי) בדרכה לממ"ד, שיחזרה היום בשיחה עם כאן חדשות: "התחלנו לרוץ, לקראת הסוף החלקתי ונפלתי עם הילדה בידיים, היא לא נשמטה לי. זו המציאות שלנו, זו טראומה". התינוקת, כבת שלושה שבועות, פונתה במצב קשה לבית החולים ברזילי יחד עם אימה. היום חל שיפור משמעותי במצבה - שמוגדר כעת בינוני-קל. 

"כשיש שלושה ילדים אתה בדילמה, מה אתה עושה? אם כל אחד מהם היה בחדר אחר אני לא יודעת מה היה קורה", סיפרה האם והוסיפה: "מה עושים במקרה כזה? למי רצים קודם? בעלי הרים את הילדה האמצעית ואני את התינוקת". אב המשפחה סיפר: "שמעתי בכאן רשת ב בדרך לבית החולים מה מצבה של התינוקת, בכיתי כל הדרך וטסתי על הכביש. אשתי הרגיעה אותי". 

האב ציין כי ילדיו סובלים מחרדות בעקבות המצב: "הבן הגדול שלנו שומע רעמים ובטוח שמדובר בפיצוצים. כשיש אזעקה הוא טס כמו רקטה לממ"ד". על המצב הביטחוני הוא הוסיף: "אם אנשי הדרום יפסיקו לריב על ימין ושמאל, ויארגנו הפגנה אחת גדולה, אולי ככה הממשלה שלנו תבין מה אנחנו שווים". 

שלוש רקטות נורו אמש מרצועת עזה לשטח ישראל - שתיים מהן יורטו, ורקטה נוספת נפלה בשטח פתוח. בתגובה, תקפו כלי טיס ומטוסי קרב של חיל האוויר יעדי טרור ואתר תת-קרקעי לייצור אמצעי לחימה של חמאס בדרום רצועת עזה.

הפופולריים