"למה אני צריכה לפחד לומר שאני תומכת בנתניהו?": למאיה נמאס להסתתר

"למה אני צריכה לפחד לומר שאני תומכת בנתניהו?"
מאיה בן שלום מכפר יונה נתקלה בתגובות קשות כשאנשים גילו שהיא "ביביסטית". היא בטוחה שהיא בוחרת בטוב ביותר, ולא מבינה איך לקחו מיליון מצביעי ליכוד והפכו אותם לכת של מעריצים עיוורים | מתויגים
מחבר מתויגים מחבר מתויגים
Getting your Trinity Audio player ready...
קאבר מתויגים ביביסטית מאיה בר שלום
צילום: ללא

"אני לא מבינה למה אנשים צריכים לפחד לומר שהם תומכים בנתניהו?": כך שואלת מאיה בן שלום, תושבת כפר יונה. לדבריה, היא נתקלה לא פעם בתגובות קשות כשהביע את עמדתה הפוליטית. לטענתה היא אפילו לא קודמה בעבודה לאחר שנודעו עמדותיה.

בן שלום חושבת שלתקשורת יש חלק בכך: "ראיתי את זה בהפגנה שהייתה ברחבת המוזיאון. בתקשורת אמרו שהייתה אלימות, והאלימים לא היו ליכודניקים אלא ביביסטים. על מה אתם מדברים? זו הייתה ארץ ישראל היפה". בן שלום מוסיפה: "אי אפשר לקחת מיליון ומאה אלף מצביעי נתניהו ולהכניס אותם לאותה משבצת".

היא בטוחה שנתניהו הוא הבחירה הטובה ביותר, וכי הוא פועל רק מאהבת המדינה. "בגלל שהצליחו להשחיר את שמו, אנשים שהצביעו לו כל החיים החליטו לא לבחור בו". על כתבי האישום שהוגשו נגד ראש הממשלה היא אומרת: "אנשים אומרים לי, 'הפסדנו מיליונים בגלל מה שהוא עשה עם בזק ויס', אז אני שואלת – מה עם העסקה של אלשיך וגנץ?".

"אני בטוחה שיקללו אותי, אבל אם אנשים יהיו ישרים עם עצמם הם יבינו שהם לא יודעים מה הדעה הפוליטית של מי שעומד מולם, וצריך להכיר אותם כבני אדם", אומרת בן שלום ומוסיפה: "בסופו של דבר קורה משהו טוב למדינה".

הפופולריים