ישראל חוגגת את חג האורים: הערב (ראשון) ישראל תציין את חג החנוכה עם הדלקת נר ראשון ואכילת מאפי חג מסורתיים. בישיבת הממשלה שהתקיימה הבוקר נרשמה אכזבה לאחר שהסופגניות שהונחו על השולחן נראו לא מספיק חגיגיות. ראש הממשלה בנימין נתניהו התלוצץ ותהה בקול, "איפה הריבה? זה לא עושה את הרושם של סופגנייה". שר האנרגייה יובל שטייניץ חיזק את דבריו ואמר: "מישהו התקמצן על הריבה". היה זה יו"ר ש"ס אריה דרעי שפתח בידיו את אחת הסופגניות וחשף את כמות הריבה בפועל.
ראש הממשלה התמרמר הבוקר בישיבת הממשלה על הסופגניות שהוגשו ותהה בקול רם: איפה הריבה?
— מיכאל שמש Michael Shemesh (@shemeshmicha) 22 בדצמבר 2019
הדבר מוכיח שנתניהו לא יודע באמת סופגנייה מה היא - הסופגניות עם הריבה למעלה בחוץ בד״כ מבפנים ריקות ויבשות לחלוטין, אל תתקרבו!
ושאפו לדרעי שפתח בידיים חשופות את הסופגנייה וחשף את האמת לעיני כל pic.twitter.com/z3IQIKVgNs
מוקדם יותר בירך נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן את העם היהודי לרגל החג: "טורקיה תמשיך לגדול ולפרוח בסולידריות שתהיה דוגמא לכל העולם. אני מברך את היהודים כולם בחנוכה שמח ומאחל להם שלום". גם מנהיג מפלגת הלייבור ג'רמי קורבין, שהובס בבחירות לפרלמנט הבריטי, פרסם ברכת "חנוכה שמח" לקהילה היהודית בבריטניה: "חג שמח לכל היהודים החוגגים בבריטניה וברחבי העולם", צייץ.
מיטב החשיפות של כאן חדשות ב-2019 | צפו