ילד בן שש טבע הערב (שבת) בחוף נהריה, מצבו אנוש. מפרטי המקרה עולה כי הילד רחץ ליד חוף פארק הכלבים בטיילת עין שרה, ונמשה מן המים. צוות מגן דוד אדום עשה בו פעולות החייאה במקום, ופינה אותו במצב קריטי לבית החולים הגליל בנהריה.
צבי זינגר, פרמדיק מד"א שטיפל בילד, סיפר: "קיבלנו קריאה על חשד לטביעה בחוף לא מוכרז בנהריה. מיד זינקנו לכיוון האירוע, בהגיענו למקום התברר שמדובר בילד בן שש ששהה כנראה מתחת למים – לא ברור כמה זמן. התחלנו פעולות החייאה מתקדמות יחד עם כל הצוותים שנמצאו במקום, וברגע שהצלחנו להעביר אותו לניידת המשכנו את פעולות ההחייאה ופינינו אותו לבית החולים בנהריה, שם הצוות נאבק על חייו".
במקרה אחר, באזור ענתות שממזרח לירושלים נפצעה קשה בראשה פעוטה כבת שנתיים. בני משפחתה הביאו אותה לאמבולנס שהמתין להם בכביש וסיפרו כי היא נפלה מגובה. הפעוטה פונתה, מחוסרת הכרה, לבית החולים הדסה עין כרם. במקרה אחר שהיה היום, נפצע קשה פעוט בן שלוש מנפילה מגובה בביר אל מכסור שבגליל.