רשת רמי לוי: חשש לסלמונלה בחלק ממוצרי הטחינה

רשת רמי לוי: חשש לסלמונלה בחלק ממוצרי הטחינה
לפי הודעת הרשת, החשש מפני סלמנולה קיים במוצרי הטחינה עם תאריכי הייצור 1.12.18 עד 16.05.19 ותאריכי פג תוקף 1.12.19 עד 16.05.20
author מחבר KAN11.Web.Components.TextItem.AuthorItemModel
רמי לוי עטרות
צילום: הדס פרוש, פלאש 90

רשת "רמי לוי שיווק השקמה" הודיעה היום (שישי) כי בחלק ממוצרי הטחינה הגולמית של מותג הרשת, קיים חשד להימצאות חיידק הסלמונלה, העלול לגרום לחום ושלשולים. לפי הודעת הרשת, החשש מפני סלמנולה קיים במוצרי הטחינה עם תאריכי הייצור 1.12.18 עד 16.05.19 ותאריכי פג תוקף 1.12.19 עד 16.05.20.

מוצרי הטחינה של הרשת, החשודים כנגועים בסלמנולה

עוד נמסר מרשת "רמי לוי שיווק השקמה" כי "מתוקף משנה זהירות, הרשת מבקשת מלקוחותיה שלא לצרוך את הטחינה הגולמית מהתאריכים המצוינים. הרשת פועלת להורדת המוצר מהמדפים. ניתן להחזיר את המוצרים לנקודת המכירה ולקבל זיכוי כספי מלא. הרשת פועלת בתיאום מלא עם שירות המזון במשרד הבריאות".

הפופולריים