שני נערים בני 17 נעצרו בחשד שביצעו עבירות מין חמורות בפעוטה בת שנתיים וחצי. השניים, תושבי בית שמש, חשודים כי ביצעו את המעשים באתר בנייה בעיר במשך שנה וחצי ובכמה מועדים שונים. החקירה במשטרה הושלמה ובימים הקרובים צפוי להיות מוגש נגדם כתב אישום.
בתחילת השבוע הגיע אחד החשודים, דוד של הקורבן, לתחנת המשטרה בבית שמש וחשף בפני השוטרים בתחנה את המעשים. מחקירתו עלה כי חשוד אחד, בן גילו, שעמו יש לו היכרות מוקדמת, דרש ממנו להביא את אחייניתו למקום מבודד, אתר בנייה בעיר. שם, על פי החשד בוצעו בה עבירות מין חמורות, בהן אונס, מעשים מגונים ומעשי סדום בחסרת ישע והתעללות בחסרת ישע. רק אחרי שהתחילה לבכות השיב אותה המתלונן אל המסגרת החינוכית שבה שהתה במהלך היום.
בעקבות עדותו של הקטין הוא הפך בעצמו ממתלונן לחשוד וכבר בתוך זמן קצר נעצר גם החשוד השני. למחרת הובאו השניים בפני בית המשפט, שהורה על הארכת מעצרו של אחד החשודים, החשוד המרכזי. החשוד שהתלונן במשטרה, דוד של הפעוטה, נשלח למעצר בית שהוארך אף הוא.
קצין אגף חקירות ומודיעין בתחנת בית שמש של מחוז ירושלים, רב פקד אביעד בלמס, סיפר כי "מדובר בפרשייה חמורה ומזעזעת על כל המשתמע מכך. במשך כל שנותי כחוקר וקצין חקירות במשטרה, לא נחשפתי למקרה חסר אנושיות ורחמים כפי שהתברר לנו בחקירה זו שהתנהלה ברגישות רבה על ידי חוקרי תחנת בית שמש בימים האחרונים. מיד עם חשיפת המעשים החמורים והבלתי נתפסים על הדעת שבוצעו נגד פעוטה בגיל כה קטן ובזמן ממושך, פתחנו בחקירה ועצרנו שני החשודים שאחד מהם הוא קרוב משפחתה. בחקירה הבנו שמדובר במעשים שבוצעו מספר פעמים בזמן ממושך, ובוצעו מגוון פעולות חקירה שביססו את התשתית הראייתית נגדם, לכדי כתב אישום שצפוי בימים הקרובים מטעם הפרקליטות"