ההאקרים שפרצו לבית החולים מעייני הישועה הצפינו את כל המידע שבידי בית החולים, כולל המידע בשרתים ובתחנות הקצה. בשנת 2015 נתניהו עבר בדיקת קולונוסקפיה בבית החולים מענייני הישועה ולכן ייתכן שגם המידע שלו בידי ההאקרים, כך פורסם היום (חמישי) בחדשות הערב בכאן 11. הפריצה בוצעה בידי קבוצת ההאקרים Ragnar locker אשר ידועה כקבוצה שתקפה עשרות מערכות בריאות ברחבי העולם.
מוקדם יותר הרשות להגנת הפרטיות הוציאה הודעת אזהרה רשמית בעקבות "האינדקציה לדלף מידע שהתגלתה היום, וזאת במסגרת הליך האכיפה שהרשות פתחה מיד עם קרות האירוע". לפי ההודעה, לאחר בחינה ראשונית של האירוע עלה חשש לדלף מידע אך היום התגלה כי מדובר באינדיקציה של ממש לדלף של מידע אישי רגיש. "נוכח אינדקציה זו מבקשת הרשות להנחות את הציבור להגביר מודעות, לנקוט משנה זהירות ולפעול על פי הכללים וההמלצות של הרשות להגנת הפרטיות", נמסר בהודעת הרשות להגנת הפרטיות.
בהודעה משותפת שיצאה מטעם משרד הבריאות, מערך הסייבר הלאומי ובית החולים מעייני הישועה נמסר: "היום התגלה חשש כי דלף מידע אישי במתקפת הסייבר בבית החולים מעייני הישועה. צוותי בית החולים בשיתוף משרד הבריאות ומערך הסייבר הלאומי בודקים את טיב המידע ואת היקפו. בשלב זה מוקדם לקבוע. בשלב זה טרם פורסם המידע בפומבי וביה"ח נערך לתרחיש זה. ברגע שנסיים את הבדיקה, יעדכן ביה"ח בשקיפות וברגישות את המטופלים. מרבית מערכות המחשוב של בית החולים כבר הוחזרו לפעולה והפעילות הרפואית של בית החולים נמשכת כסדרה במקביל ממשיך הליך הזיכוי של מערכות בית החולים".
לפני כשלושה ימים החלה מתקפת הסייבר על בית החולים מעייני הישועה בבני ברק, ובסוף היום היא נבלמה. מבית החולים נמסר כי "חלקו הארי של תהליך הניקוי והזיכוי כבר מאחורינו. מרבית פעילות ביה"ח ממשיכה כסדרה, בצורה בטוחה. חדרי הניתוח יעבדו מחר כמתוכנן וכך גם מרבית מרפאות החוץ. למטופלים נשלחו הודעות". מערכות המחשוב המנהליות של המרכז הרפואי הוצפנו והתוקפים דרשו כופר כדי לשחררן.