עימותים נערכו הלילה (ראשון) בין מתנחלים ופלסטינים בחברון, כך על פי דיווחים פלסטינים. העימותים אירעו בשכונה המעורבת תל רומיידה. לטענת הפלסטינים, המתנחלים תקפו בתים של תושבים ערבים בשכונה. בצה"ל התייחסו לעימותים הלילה ואמרו שחייל נאלץ לירות באוויר כדי להרחיק את המתפרעים. כוח רפואי של צה"ל טיפל בפלסטיני פצוע בין היתר נבדקת אפשרות שנדקר בידי יהודי.
תיעוד: עימותים בין פלסטינים ומתנחלים בשכונה מעורבת בחברון. לטענת הפלסטינים, המתנחלים תקפו בתים של ערבים בשכונה@guy_telaviv https://t.co/ggxWk2mfVc pic.twitter.com/S8K1gpFq7y
— כאן חדשות (@kann_news) September 16, 2023
תגובת דובר צה"ל: עימות אלים התפתח אמש בעיר חברון, בין מספר אזרחים ישראלים לבין מספר פלסטינים. כוחות צה"ל ומשטרה הגיעו למקום אחרי זמן קצר על מנת לפזר את העימות. העימות פוזר ובמהלכו קצין צה״ל ירה כדור אחד לאוויר. כוחות צה״ל טיפלו בפלסטיני פצוע בנקודה, המשך הטיפול באירוע נעשה על ידי משטרת ישראל. אין נפגעים לכוחותינו".