כשנרצח השופט עדי אזר, הזעזוע היה עמוק ודובר על רעידת אדמה בעולם המשפט. סגן נשיא בית המשפט המחוזי בירושלים לשעבר צבי סגל, שהיה השופט בפרשת רצח השופט עדי אזר ב-2004, אמר היום (רביעי) בריאיון לתוכנית "הכול שפיט" כי "הבחירה בו הייתה מקרית, זה לא היה שופט ספציפי, חשוב היה שזה יהיה שופט או מישהו בכיר אחר בשירות המדינה".
האזינו לריאיון עם השופט בדימוס צבי סגל
השופט צבי סגל כלל לא חשב שישב בהרכב השופט בתיק, והוא סיפר על השוק שאחז בשופטי ישראל כשגילו על הרצח. הוא סיפר גם שלאחר הרצח נתבקש מפכ"ל המשטרה באותה תקופה, משה קראדי, על ידי נשיא העליון שכיהן, מני מזוז, להצמיד אבטחה לכל שופט במדינה. סגל סיפר איך גילה במהלך המשפט כי היה גם הוא בין יעדי הרוצחים: "הרוצחים קיבלו כתובות בלי להכיר את השופטים. כשעד המדינה התחיל לתאר, הוא תיאר את הדרך שהייתה הדרך לביתי".
השופט סגל סיפר כי במהלך כל המשפט היה נתון יחד עם משפחתו תחת מסכת איומים, הוא לווה במאבטחים ונאלץ לנסוע במסלולים שונים מדי יום. אך הוא אמר כי "בגלל שרציתי שהמשפט יסתיים כמה שיותר מהר לא שיתפתי בכך אפילו את חבריי להרכב. "נתבקשתי להגיש תלונה על האיומים. אמרתי לשוטרים שלא אגיש תלונה משום שאם אעשה זאת זה יככב בכל כותרות העיתונים".
השופט הבכיר לשעבר סיפר את השתלשלות האירועים שהובילה לרצח: "היה נאשם בשם זוזיאשווילי שהיה שפוט למאסר עולם ותכנן איך הוא יוצא מהכלא. הוא הפעיל נאשם אחר שהיה אסיר עולם שיצא לחופשה ולא חזר, נחמני, שחבר לעד המדינה. זוזיאשווילי יזם את הרעיון לרצוח דמות ציבורית מתוך הנחה שלא יחשדו בו עקב היותו במאסר. הוא תכנן שלאחר הרצח הוא יטען כי הוא יכול להשתמש במקורותיו ויוכל להסגיר את האקדח בו בוצע הרצח, ובלבד שיזכה במשפט חוזר. ואז, שבוע לאחר הרצח שלח את עורך דינו וינר שיטען כך".
הסיפור לא נגמר כאן, וסגל סיפר על הטרגדיה שרדפה את סיפור הרצח: "וינר רץ למזוז כדי לומר שהוא יכול להביא את האקדח שרצח תמורת בקשת זוזיאשווילי. וינר נחקר על הקשרים האלה. ניתן צו האזנת סתר לשיחות בינו לזוזיאשווילי. וינר התאבד לאחר שהבין שהוא ייצג מישהו שהוליך אותו שולל".