מזג האוויר סוער היום (שלישי) ברחבי הארץ. לא נראה שלג בירושלים, אבל כן נראה בפסגות הרי הצפון הגבוהים ביותר בגולן. הבוקר יהיה שלג משמעותי, גשם יתחיל לרדת כבר הערב מלווה בגשמים ובסופות רעמים וברקים בצפון הארץ ובמרכזה.
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי
המערכת הנוכחית בהר החרמון הגיעה לשיאה, הטמפרטורה במפלס התחתון 2- מעלות צלזיוס. במהלך הלילה התווספו עוד כ-25 ס"מ שלג. במפלס התחתון גובה השלג עלה ליותר מ-60 ס"מ, במפלס העליון ההערכה היא יותר מ-80 ס"מ. "בחורף רגיל היינו מכריזים בסיום המערכת על פתיחת האתר לגולשים, תחושה עצובה לראות את האתר סגור", ציין רפאל נוה מנכ"ל אתר החרמון.
הטמפרטורה בחופי הכינרת היא 13 מעלות צלזיוס הגשמים בימים האחרונים תורמים לעליית מפלס הכינרת, על פי מדידת רשות המים, עומד המפלס על 210.80- עלייה של 5 ס"מ ביממה האחרונה. רק 2 מטרים מהקו האדום העליון. הספיקה בנהר הירדן עומדת 45 מטר מעוקב לשנייה.
צפו בתיעודים המרהיבים: