ארג'ואן מנאע בת 25 וחסן סוואעד בן 22, נרצחו היום (שישי) בפגיעת הרקטה במג'ד אל-כרום. 27 בני אדם נפצעו בדרגות ופונו לקבלת טיפול בבית החולים. מצה"ל נמסר כי במטח לגליל זוהו כ-30 שיגורים שחצו משטח לבנון. חלקם יורטו.
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי
מחאסן נאסר, עיתונאי ממג'ד אל-כרום, סיפר לאחר הפגיעה: "המראות מאוד קשים. היו שלוש פגיעות ישירות, יש שלוש זירות. כל הזמן יש אצלנו נפילות ואין פתרון עד עכשיו. אין מיגוניות וברוב הבתים אין חדרי מיגון. אין לנו לאן ללכת, אף אחד לא ייקח אותנו לבתי מלון".
מחאסן נאסר, עיתונאי ממג'ד אל-כרום: "המראות מאוד קשים. היו שלוש פגיעות ישירות, יש שלוש זירות. כל הזמן יש אצלנו נפילות ואין פתרון עד עכשיו. אין מיגוניות וברוב הבתים אין חדרי מיגון. אין לנו לאן ללכת, אף אחד לא ייקח אותנו לבתי מלון"@WexlerSharon | @urildorl pic.twitter.com/2HeFs41A3H
— כאן חדשות (@kann_news) October 25, 2024
נקודת המפגש נקבעה בתוך מבנה שלוחמי גדוד 89 בחטיבה 8 תופסים כבר מספר ימים, במסגרת התקפה של חטיבת אלכסנדרוני. לקראת השעה 22:00, בזמן שהמשאיות הלוגיסטיות עמדו בפתח המבנה, שוגרו רקטות לעבר המקום. לפחות רקטה אחת פגעה סמוך למבנה.