חיפושים נרחבים נמשכים היום (שבת) אחר בוריס שוסטר, תושב אופקים בן 68, שנעלם מיום חמישי אחר הצהריים. בני משפחתו מעידים שהיה במצב גופני ומנטלי מצוין, ושיצא כל יום במשך שנים יצא להליכה.
עוד על פי משפחתו, תחביבו היה לראות אתרי בנייה, ולאחרונה חיפש דירה לרכישה. בנו, בני, שמשרת במשמר הגבול, אמר לכאן חדשות: "כ-300 אנשים מחפשים אחריו - מתנדבים, כל גופי ההצלה והלוחמים שלי. אנחנו מרכזים את כל החיפושים באתרי בנייה, גם רגלי וגם רכוב, בשילוב רחפנים. בנוסף היו קרוב למאה כלבנים".
בנו הוסיף כי אות הטלפון של שוסטר נפסק בפתאומיות ביום חמישי והאיכון סימל שנפסק מחוסר קליטה. הפעם האחרונה שנקלט במצלמות הייתה שלשום בשעה 16:43. אדם נוסף ראה אותו בשעה 17:00. בשעה 17:06 הייתה הפעם האחרונה ששודר אות מהטלפון הנייד שלו.
כלתו של בוריס, שני, אמרה: "אנחנו מאוד מודאגים. אין לו דימנציה, הוא לא התאבד, והוא צלול לגמרי. בוריס הוא אדם שכל יום עושה בדיוק אותו דבר".
"אחרי שעתיים בהם לא חזר הביתה אשתו ניסתה להתקשר, הטלפון היה מנותק", המשיכה, "פתחו את כל המצלמות הרלונטיות, תשאלו את כל האנשים, הפכו כל אבן באופקים וכל בית באתרי הבנייה כדי לראות אולי נפל באיזה פינה. אין לנו אפילו קצה חוט".
