יחידת התביעות במרחב לכיש הגישה היום (ראשון) כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים נגד אייל נגר, ראש ארגון פשע ותושב אשדוד, בגין איומים. כתב האישום הוגש בעקבות חקירה של שוטרי וחוקרי תחנת אשדוד במחוז הדרומי.
לפי פרטי כתב האישום, האירוע החל ב-23 בפברואר השנה, כאשר המתלונן התקשר למסעדה בניסיון להזמין מקום. לאחר שנאמר לו כי אין שולחן פנוי, ביקש לשוחח עם בעל המקום, שחזר והסביר כי אין מקום פנוי במסעדה באותו ערב ועליו לקבל זאת בהבנה. בין השניים התפתחו חילופי דברים.
כתב האישום מפרט כי למחרת, ב-24 בפברואר, במהלך שיחת וידאו, איים נגר על המתלונן באומרו: "עוד עשר דקות אני אצלך... היום אני שוחט אותך". בהמשך אף שלח הודעת טקסט שבה הודיע כי הוא בדרכו אליו.
על פי האישום, זמן קצר לאחר מכן מחק נגר את ההודעות, והגיע לביתו של המתלונן בליווי שני אנשים נוספים. הוא דפק על הדלת בחוזקה ודרש לפתוח אותה.
המתלונן, שחש מאוים, ביקש מנגר לעזוב תוך שהדגיש כי בני משפחתו נמצאים בבית, ובמקביל הזעיק את המשטרה. במקביל להגשת כתב האישום, ביקשה התביעה להשאיר את נגר במעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגדו. במשטרת ישראל הדגישו כי ימשיכו "לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד כל מי שינסה להטיל אימה על הציבור ולפגוע בביטחונו".
עורך הדין קובי בן שעיה, המייצג את השף: "כפי שטענו לאורך כל הדרך, המשטרה ראתה צל הרים כהרים ולא היה לנו כל ספק שתיק החקירה ייסגר ללא כלום, כי לא נפל כל דופי במעשיו של מרשי. אני מניח שהפעם הבאה שהמסעדה תופיע בכותרות תהיה בדרך לעוד תואר נכסף".