מאמן הכושר והחשד לאונס: כרגע לא מתוכנן עימות בין הצדדים

מאמן הכושר והחשד לאונס: כרגע לא מתוכנן עימות בין הצדדים
על פי גורם המעורה בפרטי החקירה, ישנם כמה קשיים בחקירה, הנובעים בין היתר בשל החשד שהיה שימוש בסמים בעת המפגש בין המאמן לצעירה. גבר שלישי שנכח באירוע נחקר במשטרה
מחבר אנה פינס מחבר אנה פינס
Getting your Trinity Audio player ready...
-
- צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

במשטרה נתקלו בקשיים בחקירת החשד לאונס של צעירה בתל אביב על ידי מאמן כושר מוכר. כך דווח הערב (ראשון) ב"חדשות הערב" בכאן 11.

הקשיים נבעו בין היתר בשל החשד שאכן היה שימוש בסמים במפגש בין מאמן הכושר לבין הצעירה. גם העובדה שהבדיקה הרפואית לצעירה שהתלוננה בוצעה כמה ימים לאחר המקרה מקשה על המשטרה.  

גורם מעורה בפרטי החקירה אמר כי כרגע לא צפוי עימות בין המתלוננת לחשוד. לדבריו עימות כזה יוכל להתקיים רק אחרי שיושלמו עוד כמה פערים משמעותיים בגרסאות של השניים, אלא אם היא תדרוש אותו. על פי הגורם, ללא עימות יהיה מאוד קשה להמשיך לבנות את התיק.

בינתיים, מלבד המתלוננת והחשוד נחקר גם הגבר השלישי שנכח באירוע, ועדים נוספים. החשוד שיתף פעולה וטען שבמהלך התקופה האחרונה הוא ניסה לעזור למתלוננת בעקבות משברים שחוותה, ונרקם ביניהם קשר ידידותי, מנטורי, ותו לא, כך על פי גרסתו.

בחירת העורכת