הטלפון של סגן ניצב עמית פולק, מפקד תחנת המשטרה של חדרה, ישאר במח"ש לצורך חקירה. זאת, עד להחלטת בית המשפט העליון ולאחר שהשופט נעם סולברג הורה הלילה (שני) על עיכוב ביצוע על החלטת המחוזי להחזיר את הטלפון לסנ"צ פולק.

בכאן חדשות פורסם בשבוע שעבר שמפקד תחנת חדרה סירב למסור לחוקרים את הקוד לצורך פתיחת הטלפון. במחלקה לחקירות שוטרים לא הצליחו לפרוץ את הטלפון, אייפון 15, והוגשה בקשה לבית המשפט להאריך את תקופת התפיסה של הטלפון.
עו"ד עמית חדד שמייצג את מפקד תחנת משטרת חדרה אמר: "במקום לחקור עבירות אמיתיות שמבוצעות על ידי שוטרים, מח"ש מייצרת עבירות יש מאין. חקירה על ניסיון שלא צלח לבטל דוח, היא המצאה חדשה שמלמדת יותר מכל על חוסר ענייניות".
מפקד תחנת חדרה מסרב לתת לחוקרים את הקוד לטלפון שלו וחוקרי מח"ש עדיין לא מצליחים לפרוץ את המכשיר - אייפון 15#חדשותהערב @Roi_Yanovsky pic.twitter.com/AVa9LEmVrr
— כאן חדשות (@kann_news) March 24, 2025
פולק נחקר לאחרונה במחלקה לחקירות שוטרים בחשד להפרת אמונים ולניסיון קבלת דבר במרמה. על פי החשד, הקצין ניסה לבטל דוחות תנועה שנרשמו לחובתו בעקבות תיעוד רכבו באמצעי אכיפה אלקטרוניים. זאת תוך שהוא טוען בפני מפקדיו ובפני הגורמים הרלוונטיים במשטרה טענות כוזבות, לפיהן הוא ביצע את המעשים לשם מילוי תפקידו המשטרתי.
בחודש אוגוסט האחרון, סנ"צ עמית פולק, נחקר במח"ש באזהרה בתיק אחר, בו נחשד שעצר מפגינים ללא סמכות ופעל באלימות. המקרה אירע לקראת הפגנה שהייתה אמורה להתקיים סמוך לביתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בקיסריה, כאשר מספר מפגינים הציבו מיצג של טנק על גבי משאית, ונעצרו על ידי פולק ושוטרים נוספים.