בית המשפט המחוזי בתל אביב קיבל היום (ראשון) באופן חלקי את בקשתו של הנגד ארי רוזנפלד לבלות בחיק משפחתו, לא במעצר בית ולא תחת איזוק אלקטרוני. ההחלטה התקבלה לאחר שהפרקליטות חזרה בה מהתנגדותה באופן חלקי. הוא יבלה את רוב החג במלון בירושלים, ולא במעצר בית בפיקוח אזיק אלקטרוני.
רוזנפלד שוחרר למעצר בית בחודש פברואר האחרון, לאחר שעמדת שב"כ לפיה "אין מסוכנות" בשחרורו ממעצר. משפטו, שנדחה מספר פעמים, נקבע לסוף חודש אפריל.
פרשת המסמכים המסווגים עוסקת בחשד לפיו מספר עובדים בלשכת ראש הממשלה קיבלו מסמכים מסווגים מנגד בצה"ל והדליפו אותם לעיתון "בילד" הגרמני, על מנת להשפיע על דעת הקהל בישראל.
רוזנפלד, נגד באגף המודיעין, מיוחסות העבירות של מסירת ידיעה סודית, שיבוש מהלכי משפט וגניבה בידי מורשה. במסגרת הפרשה הוגש גם כתב אישום נגד דובר ראש הממשלה אלי פלדשטיין. פלדשטיין, שחשוד גם בפרשת "קטרגייט" ושוחרר לאחרונה למעצר בית, מואשם בארבע עברות שונות: מסירת ידיעה סודית, מסירת ידיעה סודית בכוונה לפגוע בביטחון המדינה, החזקת ידיעה סודית ושיבוש מהלכי משפט.