המשטרה עצרה צעיר בחשד שגנב רכוש מבתים שנפגעו מטיל

המשטרה עצרה צעיר בחשד שגנב רכוש מבתים שנפגעו מטיל
בשמים, כסף מזומן וסמים - כל אלה ועוד נתפסו אצל עובד קבלן שביצע עבודות בזירת הפגיעה הישירה בבת ים. החשד: הצעיר גנב את הרכוש מבתים הרוסים שפונו מדיירים | ביום שישי: נעצר אזרח זר בחשד שרצח את אתי לוי ז"ל כשפרץ לביתה בקריית מלאכי
מחבר הדס גרינברג מחבר הדס גרינברג
ניידת משטרה
צילום: דוברות משטרת ישראל

תושב כסייפה בן 26 נעצר היום (שלישי) בחשד שגנב רכוש מבתים שנפגעו מטיל איראני בבת ים ביום ראשון האחרון. 

החשוד הועסק על ידי חברת גידור שביצעה עבודות במבנים ההרוסים שפונו מדיירים. הוא נעצר לאחר שפקח עירוני זיהה "התנהגות חשודה" מצידו, ודיווח למשטרה.

ברשותו של הצעיר נמצאו כסף מזומן, תכשיטים, בשמים, שעון חכם וקנאביס שעל פי החשד גנב מהדירות הנטושות. מעצרו של החשוד הוארך עד ליום חמישי.

זהו לא המקרה הראשון של פריצה לבתים בזמן המלחמה הנוכחית: ביום שישי האחרון, פרץ אזרח זר לבית בקריית מלאכי ורצח את אתי לוי ז"ל, בת שישים. בעלה, רמי, הותקף גם הוא ונפצע באורח קשה.

הרוצח, עבאד רמאן, נמצא כשיר לעמוד לדין בבדיקה פסיכיאטרית: "הוא בהכרה מלאה, משתף פעולה, מדבר רגיל ויוצר קשר עין". לטענת סניגורו, רמאן שמע קולות וחשב שהנרצחת היא מכשפה.

מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל רואה בחומרה כל ניסיון לבזוז רכוש של הציבור אשר פונה מביתו עקב פגיעות במהלך הלחימה, ותמצה את הדין עם כל עבריין"

בחירת העורכת