המשטרה יצאה היום (שני) בקריאה חריגה לציבור הבדואי לסייע באיתור אדם החשוד במעורבות ברצח במסגרת סכסוך בתוך המשפחה בפזורה הבדואית.
"היזהרו: מדובר באדם מסוכן החשוד במעורבות ברצח ובירי בנשק חי. אנו קוראים לציבור, ובפרט לחברה הבדואית, לשתף פעולה, לסייע באיתורו ולמנוע את המשך מעגל האלימות הקטלני", נכתב בהודעת המשטרה.
"כל מי שמזהה או יודע דבר על מקום הימצאו של החשוד המרכזי בירי קטלני מנשק צבאי גנוב במסגרת סכסוך דמים בפזורה הבדואית, מתבקש ליצור קשר מידי עם מוקד 100 של המשטרה או עם תחנת ערוער", הוסיפו.

מדובר בסכסוך במסגרתו פרצה בסוף השבוע האחרון קטטה המונית בין בני משפחה בפזורה על רקע סכסוך מתמשך. במהלך הקטטה נרצח צעיר בן 20 ושני בני משפחה נוספים נפצעו.
כעת מתנהלים חיפושים אחר החשוד במרכזי באירוע רביעה אבו עראר טאלקת. מדובר בבוגר לימודי רפואה שנמלט מהרשויות מאז הקטטה.
