לכל העדכונים
עמרי מירן, שהוחזק במשך כשנתיים בשבי חמאס בעזה, אמר בריאיון בתוכנית ''הבוקר הזה'' בכאן חדשות ברשת ב': "מתחזקים מיום ליום, בתוך תהליך השיקום - גם הזוגי וגם המשפחתי. להתעורר בבוקר בבית זה המובן מאליו, ואני מעריך את זה. מה שלא מובן מאליו זה היה לא להתעורר בבית במשך שנתיים. 1,000 ימים זה ציון דרך; אי אפשר להתחמק מזה".
"בשבי אולי הייתי בחיים, אבל לא הייתי חי. ברמה הלאומית, אנחנו לא רואים שינוי בהתנהלות. את הלקח הזה לא למדנו. אנשי צבא אומרים לי קודם כל 'סליחה ובושה'. אני לא רואה את זה בהנהגה שלנו. שסמוטריץ' לא יבלבל לנו את המוח בבקשה הוא התגאה שהוא הפיל כל כך הרבה עסקאות. ייתכן שהיו איתנו עוד חטופים, שנרצחו שם. ניצן אלון יודע את הדברים יותר טוב ממני''.
מירן בפנייה לראש הממשלה נתניהו: קח אחריות, ותתחיל להתעסק במשמעויות של לקיחת אחריות, ולא להתעסק בחוק לומדי תורה שייתן לך עוד שבועיים להיות בשלטון".
האם אתה רוצה להתנתק?