בלאק פריידיי – הסיפור האמיתי

בלאק פריידיי – הסיפור האמיתי
כיצד נוצר חג הרווקים הסיני ואיך נראה מפעל ממוצע במדינה? תמר אלמוג שוחחה עם יצרן הבגדים עמית קופינסקי ועם שלי סתת, ראש מחלקת צורפות ואופנה בבצלאל, על ההשלכות של קדחת הקניות - והאם אפשר לעשות את זה אחרת? | האזינו לעוד יום
מחבר עוד יום עם תמר אלמוג מחבר עוד יום עם תמר אלמוג
Getting your Trinity Audio player ready...
הסכת - עוד יום - בלאק פריידי -
צילום: צרוב

מה התאריך היום לא בטוח שכולם יודעים לומר בשלוף, אבל את העובדה שמדובר בבלאק פריידי בהחלט כן. וגם מי ששוכחים לרגע, מקבלים תזכורת בשורת פרסומות, טירגוטים ברשתות, והודעות. ובכלל נובמבר הפך להיות חודש הקניות, בולט באפילו בתוך 12 חודשי השנה שכולם בסימן לקנות, לקנות, לקנות.

אז רגע, לפני שאתם בורחים, אנחנו לא כאן כדי להטיף נגד או לנזוף, או להיות נגד קניות, ממש לא, אלא פשוט לנסות ולהבין מה עומד מאחורי ההחלטות שאנחנו מקבלים, מאחורי המחירים שאנחנו משלמים ואיך אפשר להפוך את תחביב הרכישה - לטוב יותר, לנו, לכיס שלנו - וגם לסביבה.

בלאק פריידיי – הסיפור האמיתי | האזינו להסכת עוד יום

אנחנו נעבור ביחד על הארנקים שלנו, הדיגיטלים, על הארונות, על האתרים באינטרנט, על התעשיה הישראלית וגם על הסינית, כי הרי, בואו, הרבה מגיע משם. אז נגיע ביחד לשם בעזרת עמית קופינסקי, יצרן בגדים שמייצר בסין ונחזור משם לבתים ולארונות הבגדים שלנו כאן בישראל יחד עם שלי סתת קומבור ראש המחלקה לצורפות ואופנה בבצלאל, איתה ננסה לפענח את השינוי בדרך שבה אנחנו מתלבשים, נראים וקונים.

הפופולריים