מהדורת סופ"ש: הסלמה בשטחים, פיוס במינכן וסוגרים רשימות

הסלמה בשטחים, פיוס במינכן וסגירת רשימות
המתיחות ביו"ש עלתה השבוע מדרגה נוספת ונמנע פיגוע שהיה עלול להיות אסטרטגי • הכרה באשמה והסכם דרמטי במינכן אחרי 50 שנה של התחמקות • בשבוע הבא סוגרים רשימות לכנסת אבל את מי הן בכלל מעניינות? | האזינו
מחבר עוד יום עם יואב קרקובסקי מחבר עוד יום עם יואב קרקובסקי
Getting your Trinity Audio player ready...
עוד יום - מהדורת סופ"ש
צילום: עוד יום - מהדורת סופ"ש

מהדורת סוף השבוע של ״עוד יום״, הסכת האקטואליה של כאן חדשות, יוצאת היום (חמישי) לדרך. יחד נביט לעומק על שלושה אירועים שהתרחשו במשך השבוע.

האזינו לפרק בהסכת עוד יום

הפיגוע בבקעת הירדן היה שונה מכל מה שראינו - למרבה המזל הוא הסתיים עם חמישה פצועים בלבד, אבל היה לו פוטנציאל להפוך לפיגוע אסטרטגי. רונן מנליס ואליאור לוי יסבירו לנו למה הפיגוע הזה שונה והאם יש בו נורת אזהרה?

50 שנה הגרמנים חמקו מאחריותם למחדלי טבח י״א הספורטאים הישראלים באולימפיאדת מינכן. דוד ויצטום ודב גיל-הר ינסו לספק לנו הסבר למה זה קרה ואילו תחושות יש בגרמניה על ההסכם שהושג?

בשבוע הבא יוגשו רשימות המתמודדים לכנסת וכך תתחיל הישורת האחרונה של מערכת הבחירות. נילי רייכמן יועצת אסטרטגית תנתח איתנו את השאלה - האם הרכב רשימת מתמודדים חשובה בכלל?

הפופולריים