למה שר החינוך גלנט לא נתן לעצמו ציון 100?

למה שר החינוך גלנט לא נתן לעצמו ציון 100?
סגר מהארוכים בעולם על בתי הספר מצד אחד, דרישה לפתוח אותם במהירות מצד שני, וניהול כושל של משבר החינוך | שלי וגואטה מעריכים את הצניעות של השר גלנט
מחבר שלי וגואטה מחבר שלי וגואטה
Getting your Trinity Audio player ready...
שלי וגואטה מעריכים את הצניעות של השר גלנט. 18.02.21
צילום:

שר החינוך, יואב גלנט, נתן לעצמו ציון 90 על התפקוד שלו בתקופת הקורונה. ‫אם כך, אז למה ששר החינוך לא יאפשר גם לכל התלמידים לתת לעצמם ציון? אם יש משרד שהתפקוד שלו היה מחריד בתקופה הזאת זה משרד החינוך.

כן, גם לפי מדדים בין-לאומיים אנחנו המדינה שהתלמידים בה ישבו הכי הרבה בבית. לא היה איזשהו מתווה או איזשהו קו חשיבה מוסדר, שום תוכנית, שום אופק, שום דבר - גם השינויים התזזיתיים אצל גלנט עצמו, פעם אחת הוא בעד לפתוח הכול ומביא נתונים שבבתי הספר בכלל לא נדבקים, להפך - מבריאים בבתי הספר. שנייה אחרי זה, הוא כבר בעד סגירה מוחלטת כי ככה רוצה ראש הממשלה בנימין נתניהו.


‫גלנט צריך לרצות את נתניהו וציון 90 זה יפה, זה סימן שכולנו עברנו - זה מעודד דווקא. אבל אם כבר, למה בכל זאת הוא לא נתן לעצמו ציון 100? צניעות. בבקשה חבר'ה תלמדו משר החינוך צניעות וענווה מהי.

הפופולריים