איך לאבד 5 מיליארד דולר?
מותג בירה אמריקני, כוכבת רשת טרנסג'נדרית וקמפיין שהתרסק. דקלה אהרן-שפרן שוחחה עם כתב החוץ בן יניב ועם הדס ליבר, מרצה לקריאייטיב וחשיבה יצירתית במכללה למנהל, ושמעה מהם איך בירה באדוויזר הצליחה לעצבן את שני הקטבים הפוליטיים באמריקה בו זמנית, ואיך משקמים יחסים בין מותג לצרכנים?
המריא לעד
רס"ן ניסן שלו ז"ל היה טייס מילואים במלחמת לבנון השנייה כאשר מסוקו נפגע מטיל שירה חיזבאללה – והתרסק על אדמת לבנון. כל חמשת אנשי הצוות נהרגו. תמר אלמוג שוחחה עם אביו, עמוס שלו, ועם אחותו, חמוטל שלו גלבוע, על דמותו המיוחדת של ניסן, על האובדן, ואיך כל אחד מהם, בדרכו, בחר להמשיך הלאה.
שר ישראלי במרחק יריקה מאיראן
מה חיפש שר החוץ אלי כהן בטורקמניסטן והאם הוא קיבל את מה שרצה? חן ביאר שוחח עם כתבנו נוב ראובני שליווה את הביקור במדינה המסוגרת והמשונה, שבירתה שוכנת רק 17 ק"מ מגבול איראן, ועם ד"ר זאב לוין ממכון טרומן באוניברסיטה העברית על היחסים של ישראל עם הרפובליקות המוסלמיות של ברה"מ לשעבר.