השרה מירי רגב התייחסה לבקשתו של ח"כ ששון גואטה, שהציע שאשת ראש הממשלה שרה נתניהו תשיא משואה ביום העצמאות, ואמרה כי היא מקווה שהיא תסכים לכך וכי היא ראויה גם להיות כלת פרס ישראל - כך פורסם הערב (שני) במהדורת כאן חדשות.
רגב, שאחראית על טקס המשואות שמתקיים בכל שנה בערב יום העצמאות, נשאלה על ידי פעילי ליכוד אם תיענה לבקשה, והשיבה כי שרה נתניהו ראויה להשיא משואה בשל פעולותיה בתמיכה בראש הממשלה, בטיפול בניצולי שואה ובסיוע המדיני שהיא מעניקה בטיסותיו של נתניהו לחו"ל. עם זאת, לדבריה, הגברת נתניהו לא שוחחה איתה בנושא.
האזינו להקלטה:
"שרה נתניהו ראויה לא רק להשיא משואה אלא גם לפרס ישראל": ההקלטות המלאות של השרה רגב על שרה נתניהו שפרסם @shemeshmicha#מהדורתכאןחדשות pic.twitter.com/F9vgzPQhje
— כאן חדשות (@kann_news) March 23, 2026
רגב גם תקפה את הביקורת והלעג סביב הצעתו של ח"כ גואטה, ואמרה לפעילים: "לגבי כל אלה שמגחכים ומרימים גבה - הלוואי שהיא תרצה".
בשבוע שעבר יזם גואטה את הבקשה. בתגובה לכך טען בציוץ ברשת X יועצו הבכיר של נתניהו, יונתן אוריך, כי מדובר ב"הטרלה" שלא ראויה לדיווח עיתונאי. זמן קצר לאחר מכן מחק את אוריך את הציוץ.
עוד בנושא
