ראש הממשלה בנימין נתניהו יעניק שיריונים ברשימת הליכוד לשר החוץ גדעון סער, שר הביטחון ישראל כ"ץ ושר הבריאות חיים כץ - כך הודיעה הלילה (בין שלישי לרביעי) המפלגה.
בהודעת הליכוד נכתב כי בית הדין של התנועה קבע בשבוע שעבר כי יש לשריין את שר הביטחון, שממילא היה צפוי להגיע לצמרת הרשימה, על מנת לאפשר לו לעסוק בצרכי הביטחון ולא לעסוק בפוליטיקה בעת הזו. סער ישובץ במסגרת הסכם האיחוד עם מפלגתו עם תנועת הליכוד, וכץ בשל תפקידו כיו"ר מרכז המפלגה.
השרה לאיכות הסביבה עידית סילמן התייחסה הבוקר בתוכנית "הבוקר הזה" בכאן חדשות ברשת ב' לשריונים של נתניהו, ואמרה: "גדעון סער זה לפי הסכם שצריך לכבד, וישראל כ"ץ מכהן כשר ביטחון, ואני ממילא חושבת שהיה מגיע למקום גבוה. לגבי חיים כץ, אני לא נכנסת לאחרים ולמה הם מקבלים".
אתמול הודיע נתניהו על שריון ראשון ברשימת הליכוד, איש העסקים אורן דוברונסקי. דוברונסקי הוא בנו של יו"ר הוועדה המתמדת של ישראל ביתנו - עלס דוברונסקי, מהמקורבים ביותר לליברמן ומי שהוטלה עליו להרכיב את רשימת ישראל ביתנו לבחירות הקרובות לצד המנכ"לית. בסביבת ליברמן אומרים כי לא ידעו על שיריון בנו בליכוד עד שהתפרסם.
בליכוד הציעו שיריונים לאורן דוברונסקי וגם לדובי פרנסס - המוכרים מהתוכנית "הכרישים", אך פרנסס סירב בשלב הגישושים הראשוניים. נתניהו רוצה להודיע על עוד שיריון אחד לפחות לפני הפריימריז, ונמצא בין היתר במגעים עם נטעלי שם-טוב.
