במשטרה אישרו היום (שני) כי התקבל אישורה של היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה לחקור את חבר הכנסת יצחק קרויזר. קרויזר חשוד כי השתתף באירוע אלים נגד שוטרים במצפה יריחו.
הבוקר הודיעה המשטרה כי שלושה מהחשודים בתקרית שוחררו אמש בתנאים מגבילים בתום חקירתם בתחנת מעלה אדומים. עוד נמסר כי בתום התייעצות בראשות מפקד מחוז ש"ד הוחלט להיענות לדרישת ראש אגף החקירות והמודיעין ולהעביר את תיק החקירה לידי יחידת להב 433.
מטעם חבר הכנסת קרויזר נמסר: "מסע הציד הפוליטי של היועמ"שית ובועז בלט איבד כל רסן. זו רדיפה פוליטית דורסנית, ערלת לב וחסרת מעצורים". קרויזר הוסיף וטען כי השוטרים הם אלה שתקפו אותו. "במקום לברר את תלונתי, היועמ"שית הפוליטית מנסה להפוך את הקורבן לחשוד".
"מדובר בהחלטה פוליטית מובהקת רגע לפני בחירות, בעוד הדרישות לחקור חברי כנסת משורות השמאל מעלות אבק במסדרונות הפרקליטות, כשמדובר בנבחר ציבור מהימין, המערכת מתגייסת במהירות שיא. כך נראית מערכת שאיבדה את המצפן ואת אמון הציבור", נמסר.
עוד בנושא
