בכנסת ובתקשורת פירסמו הבוקר (ראשון) ידיעה לפיה חברת הכנסת לשעבר יעל דיין הלכה לעולמה, בכנסת הספידו אותה, אלא שהסתבר בהמשך כי דיין עדיין בחיים.
ח"כ קריב מתנצל על הדברים בכנסת
ח"כ גלעד קריב הסתמך על ידיעה שגויה שפורסמה לפיה יעל דיין נפטרה והספיד אותה בוועדת החוקה. לאחר מכן, כשהתברר שהידיעה שגויה וגם הורדה מהאתר, הבהיר קריב את מקור הטעות. "פורסמה הבוקר ידיעה בכלי תקשורת על פטירתה של ח"כ יעל דיין, הידיעה הוסרה. נקווה שהאהובה תזכה לאריכות ימים", אמר קריב כשגילה על הטעות.
לא רק ח"כ קריב ספד לדיין, גם חברת הכנסת נעמה לזימי העלתה פוסט לרשתות החברתיות בו היא ספדה לדיין, הפוסט נמחק לאחר שהתברר כאמור שהיא חברת הכנסת עדיין בחיים ולזימי כתבה הבהרה: "צר לי על הטעות המצערת בשל פרסום שגוי בכלי תקשורת על פטירתה של ח"כ לשעבר יעל דיין, מודל לחיקוי והשראה עבורי. ברוך ה' שהיא עדיין בינינו, וטוב שכך. התנצלותי הכנה בפני יעל היקרה ומשפחת דיין, מאחלת לה חיים ארוכים ושתמשיך להיות עמוד האש לפני המחנה בכל הנוגע לזכויות אדם, שוויון מגדרי ושלום".
"הבוקר הלך לעולמו ח"כ אמנון רובינשטיין": כך הכריז בטעות השבוע לפני 23 שנים יו"ר הכנסת בורג על מותו של הח"כ החי. אז, אחרי דקת דומייה לזכרו הגיעו הטלפונים המרגיעים והסתיימה אחת הפארסות הגדולות בתולדות הכנסת#זמן_עבר מתוך #עצם_העניין עם @KalmanLiebskind pic.twitter.com/AiQxbMCZ8z