האיומים על שרי הממשלה: בישיבת הממשלה האחרונה שנערכה השבוע תיארו השרים את האיומים שהם מקבלים באופן אישי למכשיר הטלפון שלהם, וגם בצורות אחרות ושאלו בישיבה את אנשי יחידת מגן, שאחראית לאבטחתם, מדוע ביחידה החליטו להגביר את האבטחה על השרים במקום לטפל במאיימים באמצעות איתור ופתיחה בחקירה.
בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב פורסם היום (חמישי) כי התשובה שקיבלו מנציגי היחידה הייתה שהם אכן הציפו כלפי מעלה את הצורך לפתוח בחקירה, אך נענו על ידי גורמי אכיפת החוק שלא מדובר בהסתה ולכן אין צורך בפתיחת חקירה.
בתגובה לדברים, הודיעו השר לביטחון לאומי בן גביר וראש הממשלה בנימין נתניהו שיזמנו את היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה לישיבה ממשלה מיוחדת, ובה יעמתו אותה עם כל אחד מהאיומים שפורטו בישיבה וידרשו ממנה הסבר על כל אחד מהם בנפרד - מדוע היא בחרה שלא לפתוח בחקירה נגד המאיימים.