ראש ממשלת הונגריה ויקטור אורבן ורעייתו ביקרו הבוקר (שישי) בכותל המערבי במסגרת ביקור רשמי בישראל. " אמשיך לתמוך בישראל למרות שזה לא קל מול ההתנגדות בעולם", אמר אורבן בעת הביקור.
ראש ממשלת הונגריה ויקטור אורבן בביקור בכותל: "בעבר ביקרתי כאן ותפילתי התקבלה. אמשיך להיות תומך בישראל למרות שזה לא קל מול ההתנגדות בעולם" @AmichaiStein1 pic.twitter.com/czKJwgZFTg
— כאן חדשות (@kann_news) 20 ביולי 2018
אורבן שמע מרב הכותל, הרב שמואל רבינוביץ', וממנכ"ל הקרן למורשת הכותל, מרדכי אליאב, על "הכיסופים של היהודים לירושלים לאורך הדורות" ועל ההיסטוריה של המקום. הרב קרא עם אורבן פרק בתהילים ובירך אותו שכל תפילותיו יתקבלו ברצון.
ראש הממשלה ורעייתו אמרו כי הביקור קצר, והיו שמחים לחזור עם המשפחה ל"ביקור מעמיק יותר". אורבן ציין כי הוא "מעריך מאוד" את העיסוק בהיסטוריה, שדרך העבר לומדים את העתיד וכי העם ההונגרי מאוד מחובר להיסטוריה. "לראיה, אם תשאל הונגרי 'מי אתה?', הוא מיד יענה מי היה סבא שלו וסבא רבא שלו", הסביר אורבן לפני שחתם בספר האורחים וקיבל את אלבום מנהרות הכותל במתנה.