ח"כ כסיף במליאה: "מוסר תנחומים לכל קורבנות הכיבוש"

ח"כ כסיף: "מוסר תנחומים לכל קורבנות הכיבוש"

חבר הכנסת מחד"ש-תע"ל עורר סערה במליאה, לאחר שהתבטא באשר לפיגוע המשולב בירושלים | צפו בעימות במליאה
author KAN11.Web.Components.TextItem.AuthorItemModel
עופר כסיף
צילום: צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

אחרי הפיגוע המשולב בירושלים: חבר הכנסת עופר כסיף ממפלגת חד"ש-תע"ל עורר היום (רביעי) סערה במליאה לאחר שאמר: "אני רוצה למסור את תנחומיי לכל קורבנות הכיבוש, יהודים ופלסטינים כאחד".

לדבריו גם היום, וגם אתמול, נרצחו שני נערים בני 16 ושפיכות הדמים תיפסק רק כשהכיבוש ייפסק. בספסל הליכוד צעקו "חצוף" ו"בושה" וחברי כנסת יצאו מהמליאה.

יו"ר יהדות התורה חבר הכנסת יצחק גולדקנופף הגיב לדברי כסיף ואמר: " גם אם יש לך דעה מעוותת, השתדל להימנע מלהביע אותה ביום כה קשה, כשמשפחה בירושלים קוברת את בנה הצעיר שנרצח על לא עוול בכפו. ההתבטאות שלך מגלה אטימות לסבל יהודי".

חבר הכנסת שמחה רוטמן מטעם סיעת הציונות הדתית הגיב גם כן: "מי שמשווה את חיילינו למחבלים השפלים, ואת הקדושים הנרצחים לאוייבינו ולמבקשי רעתנו, נמצא בכנסת בגלל רמיסת חוק יסוד: הכנסת על ידי שופטי בית המשפט העליון".

הפופולריים