בן גוריון לצד הרצל: הבובות של נתניהו ולפיד

בן גוריון לצד הרצל: הבובות של נתניהו ולפיד
אחרי השיחה של נתניהו עם ביידן, פורסמה תמונה ובה נחשפה שורה של בובות מנהיגים על המדף של יו"ר הליכוד. גם רה"מ היוצא לפיד נתן פייט עם מדף משלו
מחבר גילי כהן מחבר גילי כהן
בנימין נתניהו והבובות
צילום: בנימין נתניהו והבובות

אחרי הבחירות, יו"ר הליכוד בנימין נתניהו שוחח עם מנהיגים בעולם, בהם נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן. אחרי השיחה בין נתניהו לנשיא האמריקני הופצה תמונה ובה נחשפה שורה של בובות מנהיגים.

נתניהו בשיחה עם ביידן

לפיד בריאיון

במנהיגים על המדף: דוד בן גוריון, זאב ז'בוטינסקי, שרה אהרונסון, בנימין זאב הרצל, יוסף טרומפלדור, הברון אדמונד דה רוטשילד, מנחם בגין, יאיר שטרן וגאולה כהן. בטיקטוק סיפר נתניהו כי קיבל את הבובות כמתנת יום הולדת.

גם לראש הממשלה יאיר לפיד יש בובות על המדף. במקרה של לפיד, על המדף נמצאים דוד בן גוריון, גולדה מאיר, שמעון פרס, זאב ז'בוטינסקי, מנחם בגין, בנימין זאב הרצל, משה דיין, יצחק רבין ואריאל שרון.

ניתן לראות כמה הבדלים בין הדמויות על המדפים. אצל נתניהו אפשר למצוא יותר דמויות היסטוריות שלא קשורות לפוליטיקה כמו טרומפלדור, אהרונסון והברון רוטשילד, בעוד שאצל לפיד רוב הדמויות הם פוליטיקאים.

בחירת העורכת