שר האוצר אביגדור ליברמן התייחס הערב (חמישי) להגבלות על תושבי עוטף עזה, ליוקר המחייה ולבחירות. בריאיון לקרן אוזן בתוכנית "ישראל בוחרת" בכאן 11, הביע ליברמן הערכה לתושבי העוטף, ציין כי החומר המודיעיני מצדיק את ההגבלות בדרום והדף את הביקורת על הממשלה: "החיים שם ממשיכים מלבד אולי שני יישובים שיותר קשה להיכנס ולצאת".
המתיחות בדרום | השר אביגדור ליברמן ל-@kerenu9: החומר המודיעיני מצדיק את המצב בדרום. נמשיך במעצרים ביהודה ושומרון וניכנס גם לקסבה של ג'נין • על פיצוי לתושבי עוטף עזה: "נעשה כל מה שאנחנו חייבים"#ישראל_בוחרת pic.twitter.com/e5HGJAYsDx
— כאן חדשות (@kann_news) August 4, 2022
השר דיבר על התוכנית הכלכלית של יו"ר האופוזיציה וראש הליכוד בנימין נתניהו וכינה אותה "אוסף של קשקושים ושקרים". לדברי ליברמן, יש יוקר מחייה בכל העולם והטיל את האשמה על יוקר המחייה בישראל על נתניהו. "הוא היה 12 שנה בשלטון".
בתוכניתו הבטיח נתניהו להוריד את מחירי המזון באמצעות הורדת מיסים ומכסים. בנוסף, הבטיח לסבסד קרקע לבנייה עבור זוגות צעירים והתחייב לחינוך חינם לילדים בגילאי 3-0.
ליברמן נשאל על ההכנות לבחירות והבהיר: "אין שום סיכוי שנלך עם הרשימה המשותפת". השר טען כי אם יו"ר האופוזיציה יגיע ל-61 מנדטים יקרה "אסון גדול למדינה", והעריך שנתניהו לא יישאר ראש הליכוד אחרי הבחירות.
שר האוצר ליברמן ל-@kerenu9: יש יוקר מחייה בכל העולם, אנחנו חצי ממה שקורה בארה"ב ובאנגליה. מי שאשם זה מר יוקר מחייה בנימין נתניהו - התוכנית שלו זה אוסף קשקושים ושקרים#ישראל_בוחרת pic.twitter.com/6vZ3zOWmq3
— כאן חדשות (@kann_news) August 4, 2022
השר ליברמן ל-@kerenu9: אין שום סיכוי שנלך עם הרשימה המשותפת. צריך להבין שאם נתניהו מגיע ל-61 מנדטים זה אסון גדול למדינה. מעריך שנתניהו לא יישאר ראש הליכוד#ישראל_בוחרת pic.twitter.com/FdyeplaTpu
— כאן חדשות (@kann_news) August 4, 2022