סערה בצמרת משרד התחבורה: המנכ״לית החדשה, מיכל פרנק, דורשת משני בכירי המשרד להתפטר. כך פורסם אמש (ראשון) בחדשות הערב בכאן 11. אחד הבכירים הוא ראש מנהל התשתיות, שילה אדלר, שעבד בקמפיין הליכוד והיה ראש מועצת יש״ע. הוא התבקש להתפטר בשל מה שהוגדר - חילוקי דעות מקצועיים.
סערה בצמרת משרד התחבורה | המנכ"לית החדשה, מיכל פרנק, דורשת משני בכירי המשרד, שילה אדלר ויעקב נתניהו, להתפטר. גורמים במשרד לכאן חדשות: "מדובר בהתנכלות פוליטית לאנשי ימין ורצון של השרה מיכאלי למנות מקורבים". פרסום ראשון של @shemeshmicha ב-#חדשותהערב pic.twitter.com/sRn93bgkyq
— כאן חדשות (@kann_news) November 7, 2021
הבכיר השני הוא ראש ראשות תחבורה ציבורית, יעקב נתניהו, שהיה בעבר מנכ"ל מועצת חריש ואיש ליכוד. הסיבה לדרישה מיעקב נתניהו - תלונות נגדו על כך שרדה בעובדים. גורמים במשרד התחבורה מסרו בתגובה: "מדובר בהתנכלות פוליטית ורצון של מיכאלי למנות מקורבים".
שרת התחבורה מרב מיכאלי הגיבה היום לפרסום בכאן חדשות על הפרסום. "לצערי נעשו בשנים האחרונות יותר מדי מינויים שהחלישו את המערכת", אמרה. "אנחנו צריכים לוודא שיש לנו את הכוח המקצועי הטוב ביותר כדי להוציא את מדינת ישראל מהפקק".
הדרישה מבכירים במשרד התחבורה להתפטר | השרה מרב מיכאלי בתגובה לפרסום של @shemeshmicha: לצערי נעשו בשנים האחרונות יותר מדי מינויים פוליטיים. צריך את הכוח המקצועי הטוב ביותר כדי להוציא את המדינה מהפקק; על תוספת הפנסיות לאנשי הקבע: התנגדנו לה בממשלה ונתנגד גם בכנסת@yaara_shapira https://t.co/A88Pw5YhzQ pic.twitter.com/8gJZmhoeo3
— כאן חדשות (@kann_news) November 8, 2021
ח"כ מירי רגב, לשעבר שרת התחבורה, אמרה בראיון ליערה שפירא ומיכאל שמש בערב ערב: כל המינויים שנעשו במשרד התחבורה הם מקצועיים ועברו את כל המכרזים באופן תקין, הדרישה של השרה מיכאלי לעזוב את תפקידם זה מעשה פלילי ודבר שלא יעשה.
דרישת הפיטורים במשרד התחבורה | השרה לשעבר ח"כ מירי רגב ל-#ערבערב: "כל המינויים שנעשו במשרד התחבורה הם מקצועיים ועברו את כל המכרזים באופן תקין. הדרישה של השרה מיכאלי שיעזבו את תפקידם - מעשה פלילי ודבר שלא ייעשה"@shemeshmicha @yaara_shapira pic.twitter.com/0RganqEVZY
— כאן חדשות (@kann_news) November 8, 2021