מה גרם להתנגחות בין השרות מיכאלי לשקד?

מה גרם להתנגחות בין השרות מיכאלי לשקד?
שרת התחבורה התפארה בהחלטת ועדת הכספים שלא להאריך את האישור לסעיף 46, שמעניק הטבות לארגון שמזוהה עם הימין. שרת הפנים עלתה להתקפה והבטיחה שהנושא יחזור לדיון בוועדה. המשך יבוא?
מחבר מיכאל שמש מחבר מיכאל שמש
מרב מיכאלי, איילת שקד, ארכיון
צילום: צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

אחרי שהבוקר הוחלט בדיון בוועדת הכספים שלא להאריך את האישור לסעיף 46, שיעניק הטבות לארגון "עד כאן" שמזוהה עם הימין, הערב (ראשון) התרחש עימות בממשלה בין שרת התחבורה מרב מיכאלי לשרת הפנים איילת שקד.

שרת החבורה ויו"ר העבודה התפארה הערב בהישג, כאשר הדהדה ציוץ של חברת מפלגתה, ח"כ נעמה לזימי, שכתבה על היוזמה שהציעה. "ורק התחלנו", כתבה השרה מיכאלי בתגובה לציוץ של לזימי. אלא שהשרה שקד מיהרה לתקוף.

"וסיימתם. אחרי הבדיקה ברשות המיסים, הנושא יחזור לדיון בוועדת כספים ועד כאן תאושר", כתבה השרה שקד בתגובה לציוץ של מיכאלי.

מוקדם יותר בליכוד תקפו ואת ההחלטה ואמרו כי "ממשלת השמאל של בנט שמינתה את תומך המחבלים ווליד טאהא לראשות ועדת הפנים, העבירה החלטה מבישה בוועדת הכספים – למנוע את מימון עמותת ‘עד כאן’ שפועלת נגד ארגוני החרם על ישראל ובעד לוחמי צה״ל”.

בחירת העורכת