ועדת השרים לענייני שב"כ החליטה היום (חמישי) לאמץ את המלצת הארגון ולקצר את תקופת האבטחה על רעיית ראש הממשלה לשעבר שרה נתניהו ועל ילדיהם, יאיר ואבנר, כך שזו תימשך חצי שנה. המשמעות היא שהאבטחה על השלושה תסתיים בעוד כחמישה חודשים.
עוד אימצה הוועדה, בראשותו של השר מתן כהנא, את המלצת שב"כ בנוגע לאבטחתם של ראשי הממשלה לשעבר אהוד ברק ואהוד אולמרט. זו תימשך עד מרץ 2022 - ותיבחן מחדש אז.
בחודש ינואר פורסם בכאן חדשות שלשכת ראש הממשלה לחצה להאריך את משך תקופת האבטחה על רעייתו וילדיהם לשנתיים. לבסוף, במעין הסדר פשרה, סוכם כי אבטחתם תימשך שנה מתום מועד כהונת ראש הממשלה לשעבר. היום כאמור, ההחלטה השתנתה.
פרסום ראשון | ועדת השרים לענייני שב"כ אישרה להאריך את אבטחת ילדי רה"מ עד לשנה אחרי סיום כהונתו בשל "איומים ביטחוניים עדכניים"@gilicohen10
— כאן חדשות (@kann_news) January 4, 2021
#חדשותהערב pic.twitter.com/GkDyiiJrVj