ברגע האחרון, כנס השקת קמפיין הליכוד שתוכנן להערב (שלישי) נדחה בשל כינוס קבינט הקורונה, כך נמסר מהמפלגה. מועד כינוס הקבינט קודם לכן נשמעה ביקורת על הכוונה בליכוד להשיק את הקמפיין בכינוס פיזי בבנייני האומה במגבלות התו הירוק.
שלושה שבועות לפני הבחירות, הממשלה החליטה היום להגדיל דרמטית את מספר האנשים שיכולים להשתתף בכנסי בחירות בהצגת תו ירוק. מעתה יוכלו להשתתף בהם עד 500 אנשים בשטח פתוח ו-300 בחלל סגור.
בכירים בליכוד זועמים שלא קיבלו תפקידים במסע הבחירות, כך פורסם הבוקר בכאן רשת ב. "לא היה דבר כזה", אמר אחד מבכירי הליכוד לכאן חדשות. בכיר אחר הגדיר זאת: "טעות חמורה של קמפיין ריכוזי".
ביום רביעי שעבר הבטיח ראש הממשלה נתניהו לחלק תפקידים במטות שטח, אולם צעד זה טרם קרה. חברי כנסת בליכוד טוענים כי מנכ"ל המפלגה חוסם את חלוקת המינויים. לחלק מחברי הכנסת שפנו בעניין נאמר שאין תקציב כעת כדי להתחיל את פעולת מטות השטח.