ראש הממשלה בנימין נתניהו נאם היום (רביעי) בישיבת סיעת הליכוד שהתקיימה בירושלים. בדבריו הוא חזר על כוונתו להקים ממשלה רק עם גוש הימין וכינה את מבנה הממשלה הנוכחית "תחלואה". לדבריו, "אנחנו כפסע מממשלת ימין על מלא בלי רוטציה ופריטטיות. זה מה שהעם רוצה. ממשלת ימין יציבה בלי כל הדברים האלה. איך להגיד לכם, בלי התחלואה הזאת".
נתניהו בישיבת סיעת הליכוד: "אנחנו כפסע מממשלת ימין על מלא. בלי רוטציה, בלי פריטטי, בלי ממשלה בתוך ממשלה. וזה מה שהעם רוצה: ממשלת ימין יציבה, בלי כל הדברים האלה... בלי התחלואה הזאת"https://t.co/cX1fduW5Jj pic.twitter.com/iiAUF1Hfj2
— כאן חדשות (@kann_news) February 24, 2021
בתקווה חדשה מיהרו הגיב ותקפו את ראש הממשלה על דבריו: "מבחינת נתניהו - כל אזרח שלא מצביע בעבורו - הוא בגדר ״תחלואה״. אין גבול לבושה ולהסתה. מעולם לא היה לישראל ראש ממשלה מפלג כמו נתניהו", נמסר ממפלגתו של גדעון סער.
לאחר מכן הסביר נתניהו בסרטון שהוציא בחשבונות הרשתות החברתיות שלו נתניהו: "אני ראש הממשלה של כל אזרחי ישראל. אמרתי שצריך להפסיק עם התחלואה הפוליטית הזאת של רוטציה, של ממשלה פריטטית וממשלה בתוך ממשלה".
בלי רוטציה ובלי פריטטי - בואו נביא יחד ממשלת ימין על מלא, לכל אזרחי ישראל! 💪🇮🇱 pic.twitter.com/NdP59BA9j7
— Benjamin Netanyahu (@netanyahu) 24 בפברואר 2021