משבר התקציב: בליכוד מוכנים לפשרה עם כחול לבן סביב תקציב המדינה ולהסכים שתקציב 2021 יאושר בממשלה ואף יעבור בקריאה ראשונה בכנסת במהלך חודש דצמבר. זאת, על רקע דרישת כחול לבן שתקציב 2021 יאושר עד לסוף השנה. כך פורסם היום בתוכנית "הבוקר הזה" בכאן רשת ב.
עד כה הסכימו בליכוד לאשר בדצמבר רק את תקציב 2020 - השנה החולפת. כעת מוכנים בליכוד לאשר את תקציב 2021 בקריאה ראשונה גם כן במהלך חודש דצמבר, אך לא בקריאה שנייה ושלישית. לצורך אישור התקציב בקריאות אלה תידרש ארכה, על פי הצעת הליכוד, עד לחודש מארס. פירוש הדבר שגם לפי הצעת הפשרה הזו, בליכוד עדיין משמרים לעצמם את תחנת היציאה הנוספת לבחירות בחודש זה. זו גם הסיבה שספק אם בכחול לבן יקבלו את הצעת הפשרה הזו.
השר לשיתוף פעולה אזורי, אופיר אקוניס מהליכוד, התייחס הבוקר לסוגיית התקציב ואמר כי נדרשת התכנסות סביב תקציב המדינה הן לשנה זו, הן לשנה הבאה. בריאיון לאריה גולן בתוכנית "הבוקר הזה בכאן רשת ב אמר אקוניס כי כחול לבן מפריחה ספינים כל הזמן, ועליה לעסוק בעבודה הפרלמנטרית: "אנחנו עובדים לפי הסיכומים. תקציב 2020 לא אושר עדיין, על 2021 התחילו לעבוד במשרד האוצר - מציע לכחול לבן להתעסק בעבודה הפרלמנטרית ולא בספינים".