המסיבה של שר הבריאות | אדלשטיין: שמרנו על ההנחיות - לא יצא אף חולה קורונה מהמסיבה

אדלשטיין על המסיבה של אשתו: שמרנו על ההנחיות
בריאיון לכאן רשת ב התייחס שר הבריאות גם לתוכניתו של ממונה הקורונה: "כשיש אפשרות להיעזר בצה"ל - נעשה זאת. גמזו הסתמך על המילה שלי שאתן לו את כל הגיבוי"
מחבר שלי וגואטה מחבר שלי וגואטה
שר הבריאות יולי אדלשטיין בתדרוך על הקורונה בירושלים 31.05.20
צילום: צילום: פלאש 90

שר הבריאות יולי אדלשטיין התייחס היום (שלישי) למסיבת יום ההולדת של אישתו, ושנחשפה בכאן חדשות, ובריאיון לשלי יחימוביץ' ויגאל גואטה בכאן רשת ב אמר: "לא עברתי על שום הנחיות של משרד הבריאות. עובדה שלא יצא משם אף חולה קורונה".

האזינו לריאיון עם השר יולי אדלשטיין בכאן רשת ב

השר התייחס גם למחלוקת סביב מינוי ממונה הקורונה פרופ' רוני גמזו: "גמזו הסתמך על המילה שלי שאתן לו את כל הגיבוי". אדלשטיין הוסיף: "כשיש אפשרות להיעזר בצה"ל - נעשה זאת. צריך לדעת לעשות זאת בעת משבר. נשתדל לעבוד יותר מסודר, יש פה תהליך שבמהלכו משתנים דברים והציבור מתבלבל".

בנוגע לאירועים הערב לציון צום תשעה באב אמר שר הבריאות: "אני מתנצל בפני כל האנשים שייאלצו להיות בחוץ, אבל לא אפשר הגדלה של כמות המתפללים בבתי הכנסת בתשעה באב".

בחירת העורכת