שר הכלכלה עמיר פרץ התייחס הבוקר (ראשון) למחלוקות בממשלה בעניין תקציב המדינה, ואמר בריאיון לאריה גולן בתוכנית הבוקר הזה בכאן רשת ב כי אינו שולל שמדובר בשטיק של נתניהו. לדברי פרץ, "ההנחות שראש הממשלה ושר האוצר הניחו בפנינו הן הנחות שאין שום סיבה לקבל אותן".
שר הכלכלה הוסיף: "העניין של תקציב חד-שנתי או דו-שנתי זו לא שאלה כלכלית, זו שאלה מסוג אחר. יש הסכם קואליציוני. הוא נבנה בעמל רב מאוד. מי שדרש שהקואליציה תתחייב בהסכם לתקציב דו-שנתי היה ראש הממשלה בעצמו".
האזינו לריאיון עם השר פרץ בכאן רשת ב
פרץ התייחס בריאיון גם לנושא החלת הריבונות ביהודה ושומרון: "מה שעלינו לעשות זה לייצב את היחסים עם הרשות הפלסטינית ועם ירדן, ולהמשיך לחזק את היחסים עם מדינות המפרץ. אין סיבה לוותר על כל אלה בשביל סיפוח. ראש הממשלה החליפי מציע לפתוח את שאלת הסיפוח בצורה רצינית, להבין מה נחוץ ומה לא. גם הציבור הישראלי חושב שלעסוק בסיפוח היום זה לא נכון".
נתניהו וגנץ נפגשו ביום שישי האחרון בארבע עיניים, ודנו בתקציב ובהחלת הריבונות, אך לא הגיעו להסכמות. גנץ כתב בחשבון הפייסבוק שלו: "לא אאפשר להפוך את הסוגייה לעניין פוליטי או פרסונלי. אקבל את ההחלטה משיקולים מקצועיים".