נאום אמוציונלי ותקיף של השר דוד אמסלם היום (שני) בישיבת סיעת הליכוד: כשהוא יושב לצד ראש הממשלה בנימין נתניהו זעם אמסלם על חברי הכנסת של המפלגה על כך שאינם מגבים את ראש הממשלה לדבריו.
פרסום ראשון: השר דודי אמסלם נשא נאום אמוציונלי ותקיף בישיבת סיעת הליכוד. כשהוא יושב לצד רה"מ אמסלם נזף בחברי סיעתו: "אם לא תתנו יד הספינה תשקע. למה אתם שותקים? לא יכול להיות שכולם לא מגבים את רה"מ, הרי אף אחד פה לא מתכננן להתמודד נגדו, ומי שכן יפסיד"
— כאן חדשות (@kann_news) 23 בספטמבר 2019
@shemeshmicha ב-#חדשותהערב pic.twitter.com/HUAdFToqAr
"אם לא תתנו יד - הספינה תשקע", הטיח שר התקשורת. "אי אפשר שרק בן אדם אחד ייקח הכול על הכתפיים. למה אתם שותקים?".
עוד אמר אמסלם בישיבה: "לא יכול להיות שכולם לא עולים ומגבים את ראש הממשלה, הרי אף אחד פה לא מתכנן להתמודד נגד נתניהו, ומי שיתמודד יפסיד". לדברי הנוכחים במקום נתניהו הביע סיפוק מהתמיכה של אמסלם.