החשד לזיופים - כך ניסה לכאורה ראש הממשלה להתערב בפעילות משרדי ממשלה: בשיחה שקיים בנימין נתניהו עם שרי הליכוד יריב לוין, אמיר אוחנה, גלעד ארדן וח"כ דוד ביטן אתמול (שבת), נשמע נתניהו כשהוא מעביר הנחיות לבכירי הליכוד כדי שינסו להתערב בתפקוד המקצועי של משרדיהם, לצורך קמפיין הבחירות של הליכוד: "מה אתם מקבלים את זה בשוויון נפש, אתם מבינים מה יש פה?".
נתניהו ניסה להתערב במשרדי ממשלה באמצעות שרים מהליכוד? בשיחה עם ארדן, אוחנה, לוין והח"כ ביטן נשמע נתניהו מורה לארדן ואוחנה לבדוק את הטיפול בזיופים לכאורה בבחירות, בעקבות התחקיר של @KalmanLiebskind. בשיחה הוא נשמע זועם והטיח בשרים: "יצאתכם מדעתכם?" כך זה נשמע@shemeshmicha pic.twitter.com/OxxXfUbJzX
— כאן חדשות (@kann_news) 15 בספטמבר 2019
נתניהו זעם על התחקיר של קלמן ליבסקינד שפורסם בסוף השבוע, שלפיו המשטרה לא בדקה 80 מתוך 82 עדויות שהוגשו על זיופים בקלפיות. בהקלטת השיחה נשמע נתניהו אומר בזעם: "חברים, אתם יצאתם מדעתכם, אנחנו לא שוכבים על הקרקע ואומרים 'אני מת'. מה אתם מקבלים את זה בשוויון נפש, אתם מבינים מה יש פה? גלעד אתה תבדוק את זה מהצד של המשטרה, אמיר אתה תבדוק את זה מהצד של הפרקליטות".
פוליטי-כאן, ערוץ הטלגרם של כאן חדשות - כל העדכונים, רגע לפני ההליכה לקלפיות
עדיין לא בטוחים למי להצביע - בואו להכיר את המועמדים
השיחה הזאת היא חלק מקמפיין אגרסיבי שמנהלים בליכוד שנועד להטיל ספק באמינות תוצאות הבחירות, בשורת דרכים.