יושב ראש מפלגת העבודה-גשר עמיר פרץ הגיב הערב (שבת) לדברי יאיר נתניהו על ראש הממשלה לשעבר יצחק רבין ואמר כי "יאיר נתניהו מסוכן מיגאל עמיר. משפחת נתניהו מעולם לא ירדה מהמרפסת. הידיים על המקלדת ידי יאיר אבל הקול, קול נתניהו". את הדברים אמר פרץ בהודעה שהוציא לפני האירוע של המפלגה בכיכר רבין בתל אביב, בעקבות ציוצו של נתניהו הבן. יאיר נתניהו עצמו הגיב בטוויטר: "ההסתה הזאת עוברת אצלכם?".
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיב מוקדם יותר ואמר כי הוא אינו מסכים עם הדברים שכתב בנו יאיר על רבין. לדבריו "עמדותיו של יאיר הן שלו בלבד ועל דעתו". יאיר נתניהו כתב בסוף השבוע כי יצחק רבין רצח ניצולי שואה באלטלנה. הוא הוסיף כי רבין עבר על החוק כשהרוויח הון תועפות מהרצאות בארצות הברית בעודו עובד ציבור, ומשנודע הדבר - הפיל את התיק על אשתו לאה.
בנו של ראש הממשלה רבין, יובל, כתב בתגובה: "מדובר בהמשך ישיר לפוסטר של רבין במדי אס-אס, אולי הפעם היועץ המשפטי לממשלה יפעל נגד המסיתים?".
לא האמנתי לו
— Yuval Rabin (@yrabin) 7 בספטמבר 2019
לקבוע שרבין רצח ניצולי שואה זה המשך ישיר לפוסטר של רבין במדי אס-אס
אל תגידו שלא ראיתם
אולי הפעם היועץ המשפטי לממשלה יפעל נגד המסיתים? pic.twitter.com/W8pZYWhvUG