נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, התייחס הבוקר (ראשון) לתוכנית השלום בין ישראל לפלסטינים ואמר כי אולי תפורסם לפני הבחירות בישראל. בכינוס ה-G-7 בצרפת אמר טראמפ כי יהיה אפשר לעשות הסכם בין הישראלים לפלסטינים, אך לדבריו, הנושא הסתבך בגלל הבחירות בישראל.
"הפלסטינים רוצים עסקה, חתכו להם הרבה מהמימון, הם רוצים אותו בחזרה", מאר טראמפ. "אני חושב שישראל גם רוצה עסקה. אולי תראו מה העסקה לפני הבחירות. כולם אומרים שאי אפשר לעשות את העסקה, נראה אם אפשר לעשות אותה".
בתגובה לביקורו של שר החוץ האיראני, ג'וואד זריף, אמר נשיא ארצות הברית כי לא יגיב למה שקרה בכינוס, "אך התקשורת ניתחה את מה שקרה לא נכון". לדבריו, איראן נמצאת תחת לחץ כלכלי גדול. "נראה מה יקרה לגבי איראן. שוחחתי אתמול עם מקרון, חשבתי שזה בסדר מה שהוא עושה. לא רציתי להיפגש כעת. אך לאיראן יש פוטנציאל גדול. אתם יודעים למי יש פוטנציאל גדול? צפון קוריאה".