בן גביר מאשים: "סמוטריץ' מדליף ומנסה לעשות קופה"

בן גביר מאשים: סמוטריץ' מנסה לעשות קופה
יו"ר עוצמה יהודית דוחק בחבריו להתחבר "כדי להציל את שלטון הימין". רה"מ מנסה לשכנע את רפי פרץ וסמוטריץ' להתחבר עם מפלגתו של בן גביר
מחבר ירון דקל ודפנה ליאל מחבר ירון דקל ודפנה ליאל
Getting your Trinity Audio player ready...
איתמר בן גביר
צילום: צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר התייחס הבוקר (חמישי) למגעים לחיבורים בין מפלגות הימין והאשים את שר התחבורה ומספר שתיים באיחוד מפלגות הימין בצלאל סמוטריץ' כי הוא "מנסה לעשות קופה ומדליף שראש הממשלה מציע לו כל מיני שרים כדי לקפל את בנט". לדברי בן גביר בריאיון לירון דקל ודפנה ליאל בכאן רשת ב, כדי להציל את שלטון הימין – חייבים להיות חיבורים בגוש הימין.

האזינו לריאיון המלא עם איתמר בן גביר

"נתניהו מבין מה שאני מקווה שבצלאל סמוטריץ' בסוף יבין. נתניהו הוא איש של מספרים, בפעם הקודמת זה כמעט הצליח לו, הוא ראה שהמספרים יכולים להציל את הימין, למנוע ממשלה של אחמד טיבי ואיימן עודה", אמר בן גביר בריאיון.

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש אתמול עם יו"ר הבית היהודי רפי פרץ ובשיחה גם עם סמוטריץ', דחק בהם נתניהו להתחבר לעוצמה יהודית. ראש הממשלה שוב הביע את דעתו נגד איחוד עם הימין החדש של איילת שקד ונפתלי בנט. תוך כדי הפגישה הוציא דובר הליכוד הודעה: "ראש הממשלה לא מתערב במגעים לאיחוד בימין".

הפופולריים